Pri nas boste na svoj račun prišli vsi, ki ste željni narave in miru, pa tudi tisti, ki uživate v adrenalinskih športih.

Oddaljeni smo le 7 kilometrov od reke Soče, ene najlepših evropskih rek, kjer se izvajajo vseh vrst vodni športi, od ribolova, pri katerem je najbolj znana soška postrv, do raftinga, kajaka in soteskanja.

Na sosednjih hribih je raj za jadralne padalce, kjer so urejena vzletišča, le 2 kilometra od nas pa se nahaja padalski center, ki ponuja prevoze, pa tudi koristne nasvete in informacije domačih pilotov. Lahko pa se popeljete tudi v tandemu.

Soška dolina je seveda znana tudi po bitkah iz 1. svetovne vojne. Ostanke Soške fronte si lahko ogledate v Kobariškem muzeju, privatnem muzeju v Drežnici in urejenih muzejih na prostem ( Zaprikraj, Kolovrat).

Seveda pa je tukaj tudi raj za pohodnike in kolesarje. Najpogumnejši se lahko povzpnete na Krn (2245m), tisti malo manj pa do Koseških korit, Slapa Krampež in Kozjak, do planine Zaprikraj, pa do Vrsnega, kjer stoji hiša pesnika Simona Gregorčiča.

Poleg vsega tega se lahko poizkusite v ježi s konji, vožnji z štirikolesniki, ali le uživate na naravnih plažah ob Soči in Nadiži. Za vsakogar se bo našlo nekaj.